1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PPTP Client not working (or refuse to connect) / Shibby firmware

Discussion in 'Tomato Firmware' started by xdmv, Mar 20, 2017 at 10:06 PM.

  1. xdmv

    xdmv LI Guru Member

    Hello everyone!
    PPTP Client working fine in Shibby firmware, versions 102 and 109.
    Cisco (Linksys) E4200, E3000, E2000 were tested.
    But in firmware versions 138, 137, 136 (all multiwan), and 132, 130, 120, it refuses to connect.
    Button remains in "Start Now", and no route added to list.
    I use a lot this Client for practical purposes.
    Am I doing something wrong in new versions? Or is it just a bug?
    Thanks in advance for your help.

    # Current Configuration
    Start with WAN : No (unchecked)
    Server Address : X.X.X.X
    Username : x
    Password : *
    Encryption : Auto
    Stateless MPPE connection : No (unchecked)
    Accept DNS configuration : Disabled
    Redirect Internet traffic : No (unchecked)
    Remote subnet / netmask : 10.0.0.0 / 255.0.0.0
    Create NAT on tunnel : Yes (checked)
    MTU : Default
    MRU : Deafult
    Custom Configuration : (none)
     
  2. eibgrad

    eibgrad Network Guru Member

    Any relevant messages in the syslog?
     
  3. xdmv

    xdmv LI Guru Member

    Hello!
    No syslog trace...
    PPTP Server working well. It accepts connections normally. PPTP Online showing OK. Syslog show records of external connection.
    But PPTP Client still refuses to connect.
    Browsers used were Firefox v52, Chrome v57, IE v11.
     
  4. xdmv

    xdmv LI Guru Member

    Version 138 cannot connect to version 109, but 109 can connect to 138.
    Version 109 can connect to version 109.
    Version 138 cannot connect to version 138.
     

Share This Page